Deserturi

# retete branza #retete desert #retete gogosi #gogosi cu branza

Gogosi cu branza de vaci si dulceata

Pregateste-le micutilor tai si nu numai niste gogosi cu branza de vaci si dulceata delicioase, care ii va atrage rapid cu aspectul lor savuros. Se prepara usor, iar aroma lor delicioasa de fructe si branza sanatoasa de vaci ii va incanta.


Ingrediente pentru gogosi cu branza de vaci si dulceata:

  • 200 g faina
  • 150 g branza de vaci
  • 150 g dulceata
  • 2 oua
  • 60 g unt
  • 80 g zahar pudra
  • 1 praf de copt
  • 150 ml lapte
  • 60 g frisca
  • ulei
  • sare


Cum se prepara gogosile cu branza si dulceata

Amesteca cu un tel ouale cu untul si branza de vaci pana obtii o compozitie omogena. Intinde pe masa faina amestecata cu praf de copt, toarna peste amestecul de branza si framanta bine. Adauga si laptele si amesteca pana cand obtii un aluat mai moale. Lasa-l apoi la dospit 20 de minute.

Intinde aluatul si taie-l cu o forma rotunda, poate fi si gura unui pahar inmuiata in faina daca nu ai o forma speciala. Asaza apoi gogosile intr-o tava tapetata cu unt si pune-o la cuptor aproximativ 20 de minute, pana cand se rumenesc bine.


Cum se servesc gogosile cu branza de vaci si dulceata:

Gogosile cu branza de vaci si dulceata se servesc reci, cu frisca si dulceata. Se pot decora cu menta si fructe confiate.

Sursa foto: taste.com.au
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete