Deserturi

#inghetata #retete #deserturi #pepene rosu #inghetata pepene rosu

Inghetata de pepene rosu

Inghetata de pepene rosu este foarte racoritoare si se prepara destul de simplu. Singurul inconvenient se refera la timpul de asteptare.

Ingrediente pentru inghetata de pepene rosu

600 g pepene rosu

125 g iaurt gras

100 ml frisca lichida

2-3 linguri miere

Cum se prepara inghetata de pepene rosu

Curata pepenele de coaja si seminte, apoi taie-l cubulete potrivite, pe care sa le poti mixa cu ajutorul unui blender.

Zdrobeste pepenele bine, pana obtii o pasta fina, amesteca apoi totul cu miere, iaurt si frisca. Pune compozitia la congelator, iar dupa doua ore scoate-o si zdrobeste acele de gheata.

Peste alte doua ore, repeta procesul de mixare, pentru a obtine o inghetata cremoasa.

Cum se serveste inghetata de pepene rosu

Scoate inghetata de la rece cu 10 minute inainte de servire.

Serveste inghetata cu topping de ciocolata sau frisca alaturi si waffe de vanilie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete