Ingrediente pentru capsunile trase in ciocolata
- 20 de capsuni
- 200 g ciocolata negra
- 50 g ciocolata alba
- 1 cub de unt
- 3 linguri apa
Cum se prepara capsunile trase in ciocolata
In primul rand, alege capsuni mari, sanatoase si neaparat cu codita. Spala-le bine si usuca-le cu un prosop de bucatarie curat.
Intr-o craticioara pune bucatile de ciocolata neagra si doua linguri de apa. Aseaza craticioara intr-un alt vas mai mare in care ai pus apa si lasa ciocolata sa se topeasca la bain marie. Cand a inceput sa se formeze o pasta, adauga si cubul de unt.
Repeta operatiunea si cu ciocolata alba.
Inmoaie fiecare capsuna in parte in ciocolata neagra topita si aseaz-o pe un platou. La final, cu ajutorul unei linguri, imprastie pe deasupra lor glazura de ciocolata alba.
Cum se consuma capsunile trase in ciocolata
Acest desert delicios merge de minune cu un pahar de sampanie.
Sursa foto: imgkid.com