Melon Glace este un desert delicios de vara, pe care il poti pregati atunci cand se anunta musafiri neanuntati si nu ai chef sa stai prea mult in bucatarie.
Ingrediente pentru Melon Glace
2 bucati pepene galben mic (2 X 300 g)
150 g frisca
50 ml brandy
8 cupe inghetata vanilie (alta inghetata)
4 pliculete zahar vanilat
Cum se prepara Melon Glace
Taie fiecare pepene intr-un capat (facandu-i un capac) si curata-l de coaja, dar nu de tot. Nu trebuie sa il tai in jumatate.
Goleste pepenele in interior de miez si seminte, apoi presara zaharul vanilat pe margini, stropeste-l cu brandy si baga-l la frigider sau congelator o jumatate de ora.
Scoate pepenele, umple-l cu inghetata si orneaza-l cu frisca si frunzulite de menta.
Cum se serveste Melon Glace
Serveste Melon Glace simplu - ca in prezentarea sugerata sau chiar taiat cubulete si pus in cupe speciale alaturi de inghetata.
Foto: markwinton.co.nz
#pepene galben #inghetata #retete #deserturi #melon glace
Melon Glace
Melon Glace Melon Glace este un desert delicios de vara, pe care il poti pregati atunci cand se anunta musafiri neanuntati si nu ai chef sa stai prea mult in bucatarie.- 2012-07-12 2012-07-12
Articole din deserturi
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz