Deserturi

#fructe de padure #mini tarte #tarte branza #branza dulce #tarte fructe de padure

Mini tarte din crema de branza dulce, umplute cu fructe de padure

Mini tartele din crema de branza dulce, umplute cu fructe de padure, sunt un desert absolut delicios si foarte usor de facut. Le poti prezenta musafirilor tai atunci cand esti luata prin surprindere de o vizita neasteptata.

Ingrediente mini tarte din crema de branza dulce, umplute cu fructe de padure

  • 180 g fructe de padure;
  • 80 g crema de branza dulce, moale;
  • 90 g unt la temperatura camerei;
  • 110 g faina alba.

Cum se prepara mini tartele din crema de branza dulce, umplute cu fructe de padure

Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius si apoi prepara aluatul. Pentru asta ai nevoie de un bol de dimensiuni medii, in care sa combini untul la temperatura camerei si crema de branza dulce. Cand cele doua au devenit o pasta, adauga faina. Continua sa amesteci pana obtii o compozitie omogena, apoi da la frigider cateva ore (poti sa lasi si peste noapte).

Cu ajutorul mainilor si a unui tocator de lemn tapetat cu putina faina, da forma aluatului si apoi preseaza-l in cupe de mini tartine sau mini briose. Da la copt timp de 15-20 de minute si apoi umple mini tartele cu fructe de padure.

Cum se servesc mini tartele din crema de branza dulce, umplute cu fructe de padure

Serveste mini tartele din crema de branza dulce si umplute cu fructe de padure, presarate cu zahar pudra.

Sursa foto: joyofjello.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului