Ingrediente mini tarte din crema de branza dulce, umplute cu fructe de padure
- 180 g fructe de padure;
- 80 g crema de branza dulce, moale;
- 90 g unt la temperatura camerei;
- 110 g faina alba.
Cum se prepara mini tartele din crema de branza dulce, umplute cu fructe de padure
Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius si apoi prepara aluatul. Pentru asta ai nevoie de un bol de dimensiuni medii, in care sa combini untul la temperatura camerei si crema de branza dulce. Cand cele doua au devenit o pasta, adauga faina. Continua sa amesteci pana obtii o compozitie omogena, apoi da la frigider cateva ore (poti sa lasi si peste noapte).
Cu ajutorul mainilor si a unui tocator de lemn tapetat cu putina faina, da forma aluatului si apoi preseaza-l in cupe de mini tartine sau mini briose. Da la copt timp de 15-20 de minute si apoi umple mini tartele cu fructe de padure.
Cum se servesc mini tartele din crema de branza dulce, umplute cu fructe de padure
Serveste mini tartele din crema de branza dulce si umplute cu fructe de padure, presarate cu zahar pudra.
Sursa foto: joyofjello.com