Deserturi

#zahar #capsuni #jeleu #unt #fistic #faina #vanilie

Minitarte cu capsuni

Minitartele cu capsuni sunt ideale pentru momentele in care ai invitati la masa . Le vei oferi un desert savuros si racoros , usor de preparat. Le poti servi cu fistic si migdale pe deasupra.
 

Ingrediente pentru minitartele cu capsuni
 

 

Cum se prepara minitartele cu capsuni
 

Intr-un bol amesteca faina, zaharul si sarea. Da la rece pentru 30 de minute. Cu ajutorul unui blender, amesteca apoi faina cu untul taiat in cubulete. Amesteca bine pana cand untul se incorporeaza in faina.

Adauga apa rece si mai amesteca pana cand aluatul este fin si consistent. Formeaza apoi din aluat o minge. Impacheteaza aluatul in folie de plastic si da la rece pentru 30 de minute.

Ruleaza aluatul si taie in 4 parti egale. Umple 4 forme de tarta cu foile de aluat. Da formele la cuptorul incins pentru 30 de minute. Cand sunt gata, scoate tartele de la cuptor si lasa-le sa se raceasca.
 

Cum se servesc minitartele cu capsuni
 

Umple tartele cu crema de vanilie. Deasupra aseaza capsunile taiate pe jumatate. Unge apoi capsunile cu putin jeleu de caise. Deasupra presara fisticul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare