Pavlova cu capsuni este un desert fin si delicios, pe care il poti pregati pentru cei dragi.
Ingrediente pentru pavlova cu capsuni
5 albusuri
240 g zahar tos
1 lingura rasa amidon
1 lingura esenta de vanilie
2 lingurite otet de vin alb
450 g capsuni
3 linguri lichior de capsuni
250 g frisca
200 g smantana
Cum se prepara pavlova cu capsuni
Bate albusurile spuma, adauga un praf de sare si incorporeaza zaharul treptat, lingura cu lingura.
Adauga amidonul, esenta de vanilie si otetul, apoi bate in continuare, pana ce compozitia se va inmuia usor.
Pe o hartie de copt deseneaza un cerc cu diametrul de 20 cm, apoi aseaza hartia pe o tava de aragaz.
Toarna bezeaua in forma de cerc, fa-i o adancitura in mijloc si da totul la copt, la foc mediu, circa 20 de minute.
Lasa bezeaua la racit in cuptor.
Spala caspunile, taie-le in jumatati, apoi da-le la macerat, la rece dupa ce le-ai stropit cu lichior.
Bate frisca bine, apoi amestec-o cu smantana.
Decoreaza pavlova cu crema de frisca si fructe macerate.
Cum se serveste pavlova cu capsuni
Serveste pavlova cu capsuni dupa ce s-a racit bine.
Foto: sheknows.co.uk
#retete #capsuni #deserturi #pavlova #pavlova cu capsuni
Pavlova cu capsuni
Pavlova cu capsuni Pavlova cu capsuni este un desert fin si delicios, pe care il poti pregati pentru cei dragi.- 2012-06-12 2012-06-12
Articole din deserturi
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu