Daca esti in cautarea unui desert simplu, dar delicios si fara prea multe calorii, iti propunem sa incerci reteta noastra de pere coapte cu topping crocant.
Ingrediente pentru pere coapte cu topping crocant
4 pere coapte
60 g unt
1 lingurita scortisoara
2 linguri miere
50 g porumb
50 g fulgi porumb fara sare
Cum se prepara perele coapte cu topping crocant
Taie perele in jumatati, scoate-le cotorul, apoi aseaza in scobitura ramasa foarte putin unt si scortisoara macinata.
Aseaza perele intr-o tava incapatoare si lasa-le la copt, 10 minute, la foc mediu. Intre timp, pune mierea intr-un bol cu restul de unt ramas si topeste amestecul la microunde .Amesteca miera cu fulgii de porumb.
Scoate perele din cuptor, acopera cu mixul din miere, unt si fulgi de porumb si mai baga tava la copt, inca 5 minute, pana cand fulgii de porumb devin aurii.
Lasa perele la racit, pentru ca fulgii sa redevina crocanti, apoi poti servi desertul.
Cum se servesc perele coapte cu topping crocant
Serveste perele coapte simple sau cu inghetata de vanilie alaturi.
# topping #retete #deserturi #pere # pere coapte
Pere coapte cu topping crocant
Pere coapte cu topping crocant Daca esti in cautarea unui desert simplu, dar delicios si fara prea multe calorii, iti propunem sa incerci reteta noastra de pere coapte cu topping crocant.- 2012-03-23 2012-03-23
Articole din deserturi
Sfatul expertului
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa