Prajiturelele cu miere si migdale au toate ingredientele necesare pentru a va face ziua de sfantul valentin mai dulce si aromata. Amestecul de migdale si miere va va imbata simturile cu o aroma dulce, care inspira iubire.
Ingrediente pentru prajiturelele cu miere si aroma de Valentine’s Day:
-
3 sferturi de cana de unt, batut crema
-
3 sferturi de cana de miere
-
1 sfert de lingurita de esenta de migdale
-
2 - 2,5 cani de faina
-
1 jumatate de cana de migdale taiate marunt.
Cum se prepara prajiturelele cu miere si aroma de Valentine’s Day:
-
Bate cu mixerul untul, mierea si extractul de migdale pana cand amestecul este bine legat si pufos.
-
Adauga faina, pe rand, putin cate putin, amestecand bine cu mixerul dupa fiecare adaugare.
-
Incorporeaza migdalele.
-
Pe o hartie de copt pusa intr-o tava pentru copt aseaza forme sub forma de inima in care va trebui sa adaugi aluatul obtinut. Pune aluatul in straturi de 1-2 centimetri.
- Decoreaza-le daca vrei, cu bombonele sau ce iti doresti tu.
-
Da-le la cuptor, la treapta 3-4, pentru 25 – 30 de minute sau pana cand marginile devin usor maronii.
-
Lasa-le sa se raceasca si scoate-le din tava.
Cum se servesc prajiturelele cu miere si aroma de Valentine’s Day:
-
Se servesc reci sau caldute, alaturi de o ciocolata calda sau un pahar de sampanie.
- Le poti inmuia in ciocolata sau poti presara deasupra lor un sirop de ciocolata.
Pofta buna!