Tortul pufos cu zmeura si capsuni este ideal pentru mesele festive. Este apetisant, usor de preparat si cu un gust divin. Se poate orna si cu capsuni sau alte fructe.
Ingrediente pentru tortul pufos cu zmeura si capsuni
150 grame biscuiti
100 grame nuca de cocos
2 grame scortisoara
100 grame unt topit
2 albusuri
200 grame zahar
250 grame capsuni taiate pe jumatate
5 ml suc de lamaie
5 ml extract de vanilie
200 grame zmeura.
Cum se prepara tortul pufos cu zmeura si capsuni
Zdrobeste biscuitii si apoi amesteca cu nuca de cocos, scortisoara si untul topit. Preseaza apoi compozitia de biscuiti pe fundul unei forme rotunde tapetata cu hartie de copt. Da tava la frigider pana cand prepari compozitia.
Intr-un bol amesteca albusuruile cu zaharul, capsunile, sucul de lamaie si vanilia. Amesteca bine cu un mixer, timp de 10 minute, pana cand compozitia este pufoasa, iar zaharul s-a dizolvat.
Toarna apoi compozitia peste baza de biscuiti. Acopera cu hartie de copt si da la frigider pentru 4 ore.
Cand servesti, taie in triunghiuri si orneaza cu zmeura.
Cum se serveste tortul pufos cu zmeura si capsuni
Tortul pufos cu zmeura si capsuni se serveste rece.
#zmeura #retete #tort #capsuni #deserturi #tort zmeura #tort capsuni
Tort pufos cu zmeura si capsuni
Tort pufos cu zmeura si capsuni Tortul pufos cu zmeura si capsuni este ideal pentru mesele festive. Este apetisant, usor de preparat si cu un gust divin. Se poate orna si cu capsuni sau alte fructe.- 2012-05-23 2012-05-23
Articole din deserturi
Sfatul expertului
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa