Dulceata de agrise se poate prepara atat din fructe coapte, cat si din fructe verzi. Pentru o aroma intensa, poti adauga in timpul prepararii diverse mirodenii precum vanilie, lamaie sau rom.
 

Ingrediente pentru dulceata de agrise
 

  • 1 kilogram agrise
  • 1 kilogram zahar.
     

Cum se prepara dulceata de agrise
 

Spala bine agrisele si punele la macerat impreuna cu zaharul timp de  3 ore. Pune apoi agrisele la foc mediu. Lasa sa fiarba pana cand dulceata este bine legata . Ai grija ca din cand in cand sa iei spuma de deasupra.

Cand dulceata este gata, toarn-o fierbinte in borcane.
 

Cum se serveste dulceata de agrise
 

Dulceata de agrise se serveste ca umplutura pentru diverse prajituri.

  •   2010-09-06
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din dulceturi-conserve

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii