Gemul de rubarba si portocale poate fi o alegere inspirata pentru camara ta de toamna-iarna . Foloseste acest preparat pentru sandwichuri si deserturi delicioase in anotimpul rece.
 

Ingrediente pentru gem de rubarba si portocale
 

Cum se prepara gemul de rubarba si portocale
 

Pune intr-o tigaie rubarba, zaharul, coaka si sucul de portocale. Toarna apa peste ele si lasa la fiert pana cand dau in clocot. Fierbe-le apoi la foc mediu pentru 45 de minute, amestecand din cand in cand. Gemul se va ingrosa.

Transfera-l in borcane curate, sterilizate si apoi sigileaza-le. Dupa ce se racesc , poti sa dai borcanele la frigider.
 

Cum se serveste gemul de rubarba si portocale
 

Se serveste pe paine, biscuiti, in clatite etc.



Sursa foto: oodheavensbaking.com
 

  •   2011-09-20
  •  

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din dulceturi-conserve

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.