Gogosarii in bulion sunt adevarate delicatese in anotimpul rece. Se servesc ca garnitura la diverse mancaruri si fripturi. In timpul prepararii, in compozitia in care fierb poti adauga si cateva lingurite de miere. 

 

Ingrediente pentru gogosari in bulion

 

  • 3 kilograme gogosari
  • 300 grame bulion
  • 300 ml ulei
  • 300 ml otet
  • foi de dafin
  • sare
  • piper.

 

Cum se prepara gogosarii in bulion

 

Spala si taie in taie gogosarii in sferturi. Prepara un amestec din otet, ulei, bulion, sare, piper si foi de dafin. Lasa compozitia sa fiarba pana da in clocot. Adaugi pe rand gogosarii taiati si ii lasi sa se opareasca cateva minute.

Scoate gogosarii si lasa-i sa se raceasca. Cand s-au racit pune-i in borcane. Toarna peste ei amestecul in care au fiert. Inchide borcanele ermetic si depoziteaza-le intr-un loc racoros.

 

Cum se servesc gogosarii in bulion

 

Gogosarii in bulion se servesc ca garnitura la diverse mancaruri si fripturi.

  •   2010-09-15
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii