Gogosarii in bulion sunt adevarate delicatese in anotimpul rece. Se servesc ca garnitura la diverse mancaruri si fripturi. In timpul prepararii, in compozitia in care fierb poti adauga si cateva lingurite de miere.
Ingrediente pentru gogosari in bulion
- 3 kilograme gogosari
- 300 grame bulion
- 300 ml ulei
- 300 ml otet
- foi de dafin
- sare
- piper.
Cum se prepara gogosarii in bulion
Spala si taie in taie gogosarii in sferturi. Prepara un amestec din otet, ulei, bulion, sare, piper si foi de dafin. Lasa compozitia sa fiarba pana da in clocot. Adaugi pe rand gogosarii taiati si ii lasi sa se opareasca cateva minute.
Scoate gogosarii si lasa-i sa se raceasca. Cand s-au racit pune-i in borcane. Toarna peste ei amestecul in care au fiert. Inchide borcanele ermetic si depoziteaza-le intr-un loc racoros.
Cum se servesc gogosarii in bulion
Gogosarii in bulion se servesc ca garnitura la diverse mancaruri si fripturi.