Jeleul de visine este un preparat delicios, potrivit pentru numeroase dulciuri. Se prepara repede si este foarte usor.
 

Ingrediente pentru jeleul de visine
 

Cum se prepara jeleu de visine
 

Zdrobeste visinele si pune-le fiert in apa. Lasa pe foc pana da in clocot.

Da focul mai mic si mai lasa sa fiarba 10 minute. Scurge apoi bine compozitia pana obtii aproximativ patru cani de suc.

Intr-o cratita pune la fiert sucul de visine cu zaharul. Amesteca bine. Lasa pe foc pana da in clocot.

Adauga apoi pectina, amestecand continuu.

Da focul mai mare si lasa pana da in clocot.

Ia apoi de pe foc si toarna in borcane sterilizate. Deasupra toarna putina parafina topita. Lasa sa se raceasa si apoi mai adauga inca un strat de parafina.
 

Cum se prepara jeleul de visine
 

Jeleul de visine se serveste ca atare.

  •   2011-07-08
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii