Marmelada de caise se poate prepara atat din fructe coapte cat si din fructe verzi. Gustul acrisor al acestui preparat este potrivit pentru clatite si tarte cu diverse umpluturi .

 

Ingrediente pentru marmelada de caise

 

  • 1 kilogram caise
  • 500 grame zahar.

 

Cum se prepara marmelada de caise

 

Taie caisele pe jumatate si scoate samburii. Fierbe fructele pana se inmoaie.

Paseaza caisele sau da-le prin masina de tocat . Pune pulpa de caise intr-o cratita impreuna cu zaharul si amesteca bine. Lasa compozitia sa fiarba pana se leaga bine. Toarna marmelada fierbinte in oale mici din ceramica.

 

Cum se serveste marmelada de caise

 

Marmelada de caise se serveste ca atare.

  •   2010-09-07
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii