Clasica marmelada de prune este potrivita atat pentru prajituri cat si pentru gustarile dulci din timpul zilei.

 

Ingrediente pentru marmelada de prune

 

  • 1 kilogram prune
  • 500 grame zahar.

 

Cum se prepara marmelada de prune

 

Fierbe prunele in putina apa. Cand au fiert paseaza-le si pune pasta din nou la fiert. Adauga si zaharul si lasa sa fiarba pana compozitia scade la jumatate.

Ia marmelada de pe foc cand este bine legata. Toarn-o calda in borcane.

 

Cum se serveste marmelada de prune

 

Marmelada de prune se serveste ca atare sau ca umplutura pentru diverse prajituri.

  •   2010-09-07
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din dulceturi-conserve

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.