Chiar daca la prima vedere pare o reteta complicata, pregatirea mancarii nu dureaza mai mult de 15 minute, plus ca este foarte gustoasa.
Ingrediente pentru muschiul de vita cu sos gorgonzola
- Muschi de vita
- 100 grame de branza gorgonzola
- 150 grame de smantana vegetala
- 200 grame de orez prefiert
- 150 grame de ciuperci fresh taiate
- O ceasca supa de pui
- Ulei de masline , sare si delikat.
Cum se prepara muschiul de vita cu sos gorgonzola
Se incing doua tigai si se adauga ulei de masline. Se prajeste carnea de vita in ulei de masline incins. Peste ciuperci se adauga orezul si supa de pui
Intr-o tigaie incinsa se adauga smantana vegetala si apoi branza gorgonzola. Se amesteca pana la omogenizare si se adauga un praf de sare.
Dupa ce sosul a stat 5 minute pe foc, se adauga carnea de vita bine patrunsa si se lasa inca doua minute pe foc.
Cum se serveste muschiul de vita cu sos gorgonzola
- Se poate servi cu cartofi nature.
- Se poate adauga putin patrunjel.
Reteta oferita de restaurantul Casa Select.