Feluri principale

#ciuperci la gratar #rosii la gratar #legume la gratar #vinete la gratar #sparanghel la gratar #gratar #1 mai #retete gratar

5 retete delicioase de legume la gratar

De 1 Mai gratarele incep sa sfaraie, iar la tot pasul se va simti miros de mici si friptura. Fie ca esti vegetarian, tii post, sau pur si simplu doresti o garnitura de legume, este important sa stii ca si acestea poti fi preparate la gratar. Iata cinci retete delicioase de legume la gratar care se prepara rapid.

Rosii la gratar cu usturoi

Sursa foto: simplyrecipes.com

Ingrediente

  • 4 rosii taiate pe jumatate
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 catei de usturoi, tocati
  • sare
  • piper

Cum se prepara rosiile la gratar cu usturoi

Intr-un bol adauga uleiul, usturoiul pisat, sare si pier si amesteca bine. Taie rosiile in jumatati si trece-le prin acest amestec.

Asaza rosiile pe gratarul incins cu partea taiata in jos. Lasa-le sa se coaca timp de patru minute sau pana cand incep sa se rumeneasca. Intoarce-le apoi pe partea cealalta si mai lasa-le sa se coaca inca patru minute. Cand le intorci adauga amestecul de ulei si ustuori ramas peste acestea. Cand sunt gata scoate-le pe un platou si serveste-le calde.

Sursa foto principala: barbecuebible.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete