- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 5
- Urmatoarea pagina
Rosii la gratar cu usturoi
Sursa foto: simplyrecipes.com
Ingrediente
- 4 rosii taiate pe jumatate
- 2 linguri ulei de masline
- 3 catei de usturoi, tocati
- sare
- piper
Cum se prepara rosiile la gratar cu usturoi
Intr-un bol adauga uleiul, usturoiul pisat, sare si pier si amesteca bine. Taie rosiile in jumatati si trece-le prin acest amestec.
Asaza rosiile pe gratarul incins cu partea taiata in jos. Lasa-le sa se coaca timp de patru minute sau pana cand incep sa se rumeneasca. Intoarce-le apoi pe partea cealalta si mai lasa-le sa se coaca inca patru minute. Cand le intorci adauga amestecul de ulei si ustuori ramas peste acestea. Cand sunt gata scoate-le pe un platou si serveste-le calde.
Sursa foto principala: barbecuebible.com
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 5
- Urmatoarea pagina