Ardeii umpluti cu rosii si busuioc sunt usor de preparat si foarte gustosi. Sunt sanatosi, ideali si pentru persoanele care sunt la dieta. Se servesc cu salata si ierburi tocate.

Ingrediente pentru ardeii umpluti cu rosii si busuioc


4 adei rosii
250 grame branza de vaci
3 catei de usturoi tocati
busuioc tocat
patrunjel tocat
200 grame rosii cherry
ulei de masline
sare
piper.

Cum se prepara ardeii umpluti cu rosii si busuioc

Incinge cuptorul la 220 de grade. Taie coditele ardeiulor si scote semintele. Aseaza ardeii intr-o tava si da la cuptor pentru 5 minute.

Intr-un bol amesteca branza cu usturoiul si busuiocul tocat. Asezoneaza cu sare si piper. Taie rosiile cherry pe jumatate si umple cu ele ardeii.

Deasupra adauga amestecul de branza. Deasupra mai adauga rosii cherry tocate, pune capacul ardeiul si stropeste cu putin ulei de masline. Aseaza pe o tava si da la cuptor pentru 20 de minute.

Cum se servesc ardeii umpluti cu rosii si busuioc

Ardeii umpluti cu rosii si busuioc se servesc ca atare, cu busuioc si patrunjel tocat.
 

  •   2012-07-13
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii