Ardeii umpluti cu sos bolognez si branza sunt ideali pentru meniurile din timpul verii. Sunt usor de preparat, nu necesita multe ingrediente si sunt foarte gustosi.

Ingrediente pentru ardeii umpluti cu sos bolognez si branza


400 grame sos de tomate
100 grame carne de vita tocata
1 ardei rosu
1 ardei galben
1 ardei verde
100 grame branza rasa
ulei de masline
sare
piper.

Cum se prepara ardeii umpluti cu sos bolognez si branza

Incinge cuptorul la 180 de grade. Incinge uleiul intr-o cratita si adauga carnea. Lasa pe foc pana cand isi schimba culoarea. Adauga apoi pasta de tomate.

Lasa pe foc pana cand da in clocot. Da apoi focul mai mic si mai fierbe timp de 20 de minute, pana cand sosul se reduce si capata consistenta.

Taie ardeii pe jumatate si indeparteaza semintele. Umple ardeii cu sosul cu carne si presara deasupra branza rasa. Aseaza pe o tava si da la cuptor pentru cateva minute, pana cand branza se topeste.

Cum se servesc ardeii umpluti cu sos bolognez si branza

Ardeii umpluti cu sos bolognez si branza se servesc cu salata si paine taraneasca.
 

  •   2012-07-12
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.