Aripile de pui picante sunt ideale pentru mesele la care ai invitati multi. Sunt savuroase si se potrivesc cu diverse . Le poti asorta si cu un pahar de bere rece.
Ingrediente pentru picante
- 1, 5 kilograme
- 250 grame sos de rosii
- 30 ml otet picant
- parmezan ras
- 50 grame unt
- pudra de
-
piper.
Cum se prepara aripile de pui picante
Asezoneaza aripile de pui cu pudra de usturoi si piper. Pune aripile de pui pe un gratar incins si lasa-le pana devin crocante. Intoarce din cand in cand aripile sa nu se lipeasca sau arda.
Intre timp, intr-un bol amesteca sosul de rosii cu otet, pudra de usturoi, parmezan si unt topit. Cand aripile de pui s-au facut, pune-le in bolul cu sosul picant si amesteca bine.
Cum se servesc aripile de pui picante
Aripile de pui picante se servesc cu diverse garnituri .