Feluri principale

#branza albastra #pui #carne

Aripioare picante de pui cu branza albastra

Aripioarele de pui sunt o gustare potrivita pentru petreceri si momente de relaxare. Fa un sos special, picant , pentru a le aroma.

Ingrediente pentru aripioare picante de pui cu branza albastra
 

  • 20 aripioare de pui
  • 1/3 cana branza albastra, sfaramata
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 cana maioneza
  • 1/3 cana smantana
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • ¼ cana unt, topit
  • telina (tulpini)
  • ulei
  • sos picant
  • sare si piper
     

Cum se prepara aripioarele picante de pui cu branza albastra
 

Pune intr-un castron branza albastra, maioneza, smantana, zeama de lamaie, sarea, piperul si usturoiul. Amesteca pentru a obtine o pasta, apoi acopera si da-o la frigider.

Prajeste aripioarele de pui in ulei, apoi scoate-le si scurge-le bine de restul de ulei. Amesteca sosul picant cu untul, apoi da aripioarele prin acest sos.
 

Cum se servesc aripioarele picante de pui cu branza albastra
 

Se servesc cu branza albastra si cu betele de telina.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului