Feluri principale

#branza albastra #pui #carne

Aripioare picante de pui cu branza albastra

Aripioarele de pui sunt o gustare potrivita pentru petreceri si momente de relaxare. Fa un sos special, picant , pentru a le aroma.

Ingrediente pentru aripioare picante de pui cu branza albastra
 

  • 20 aripioare de pui
  • 1/3 cana branza albastra, sfaramata
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 cana maioneza
  • 1/3 cana smantana
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • ¼ cana unt, topit
  • telina (tulpini)
  • ulei
  • sos picant
  • sare si piper
     

Cum se prepara aripioarele picante de pui cu branza albastra
 

Pune intr-un castron branza albastra, maioneza, smantana, zeama de lamaie, sarea, piperul si usturoiul. Amesteca pentru a obtine o pasta, apoi acopera si da-o la frigider.

Prajeste aripioarele de pui in ulei, apoi scoate-le si scurge-le bine de restul de ulei. Amesteca sosul picant cu untul, apoi da aripioarele prin acest sos.
 

Cum se servesc aripioarele picante de pui cu branza albastra
 

Se servesc cu branza albastra si cu betele de telina.
 

  •   2011-05-11
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii