Aripioarele de pui sunt o gustare potrivita pentru petreceri si momente de relaxare. Fa un sos special, picant , pentru a le aroma.
Ingrediente pentru aripioare picante de pui cu branza albastra
- 20 aripioare de pui
- 1/3 cana branza albastra, sfaramata
- 1 lingura zeama de lamaie
- 1 cana maioneza
- 1/3 cana smantana
- 2 catei de usturoi, tocati
- ¼ cana unt, topit
- telina (tulpini)
- ulei
- sos picant
-
sare si piper
Cum se prepara aripioarele picante de pui cu branza albastra
Pune intr-un castron branza albastra, maioneza, smantana, zeama de lamaie, sarea, piperul si usturoiul. Amesteca pentru a obtine o pasta, apoi acopera si da-o la frigider.
Prajeste aripioarele de pui in ulei, apoi scoate-le si scurge-le bine de restul de ulei. Amesteca sosul picant cu untul, apoi da aripioarele prin acest sos.
Cum se servesc aripioarele picante de pui cu branza albastra
Se servesc cu branza albastra si cu betele de telina.