Despre pielea de pui se spune ca duce la cresterea nivelul de colesterol si tensiune si chiar ca ar duce la dezvoltarea bolilor de inima. Cercetatorii de la Universitatea Hardvard sustin insa ca pielea de pui are numeroase beneficii pentru sanatate, daca este consumata moderat, potrivit realitatea.ro.
Contrar a ceea ce se stia pana acum, potrivit cercetatorilor, pielea de pui contine grasimi nesaturate de care inima ta are nevoie si mai mult, aceasta ajuta la scaderea tensiunii si a nivelului colesterolului.
O bucata de carne de pui cu piele are cu 50 de calorii mai mult decat o bucata de carne de pui fara piele. In plus, carnea gatita cu tot cu piele este mult mai gustoasa decat cea fara piele.
Atentie insa, pielea este sanatoasa atata timp cat puiul nu este prajit. In plus, nu trebuie sa exagerezi cu consumul acesteia. O pulpa de pui, superioara cu piele, este necesarul pe care trebuie sa-l mananci la o masa, alaturi de o garnitura sanatoasa.
Sursa foto: pixabay.com