Ingrediente pentru bastonasele crocante cu mozzarella
- 24 bastonase de mozzarella
- 1 cana sticksuri sfaramate bine
- 3/4 cana faina
- 2 oua
- 2 linguri lapte
- 2 linguri unt, topit
Cum se prepara bastonasele crocante cu mozzarella
Tapeteaza o tava cu hartie de copt si preincalzeste cuptorul la 180oC.
Bastonasele de mozzarella trebuie sa aiba un centimetru si jumatate inaltime si sa fie lungi de aproximativ 4-5 centimetri
Intr-o farfurie adanca adauga ouale si laptele si bate-le bine cu ajutorul unei furculite sau a unui tel pana obtii o compozitie omogena.
Tavaleste bastonasele de mozzarella prin amestecul de ou apoi prin sticksurile sfaramate.
Asaza-le in tava si adauga tava in congelator pentru 30 de minute. Cand s-au congelat, unge-le cu untul topit si coacele timp de 7-9 minute la cuptorul incins.
Cum se servesc bastonasele crocante cu mozzarella
Bastonasele crocante cu mozzarella se servesc ca atare, imediat ce sunt scoase din cuptor.
Sursa foto: thegunnysack.com