Puiul preparat in stil caprese este o sugestie ideala pentru o cina usoara si delicioasa.
Ingrediente pentru caprese de pui cu reductie de otet balsamic
- 4 bucati piept de pui (4x150 g)
- 4 felii mozzarella
- 4 felii rosie
- 4 frunze busuioc
- sare
- piper
- 1 lingura ulei
- 150 ml otet acetobalsamic
Cum se prepara caprese de pui cu reductie de otet balsamic
Presara sare si piper peste bucatile de pui, apoi pune-le la prajit pe un gratar uns cu ulei.
Separat, pregateste o reductie de otet balsamic, lasand otetul sa fiarba la foc mic circa 10 minute.
Pe un platou, asaza bucatile de piept de pui rumenite, iar peste acestea pune alternativ cate-o felie de mozzarella, rosie si frunza de busuioc.
Stropeste preparatul cu reductie de otet balsamic.
Cum se serveste caprese de pui cu reductie de otet balsamic
Serveste preparatul cald.
Sursa foto: addapinch.com