Feluri principale

# retete pui #Caprese de pui #Caprese

Caprese de pui cu reductie de otet balsamic

Puiul preparat in stil caprese este o sugestie ideala pentru o cina usoara si delicioasa.


Ingrediente pentru caprese de pui cu reductie de otet balsamic

 

  • 4 bucati piept de pui (4x150 g)
  • 4 felii mozzarella
  • 4 felii rosie
  • 4 frunze busuioc
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei
  • 150 ml otet acetobalsamic


Cum se prepara caprese de pui cu reductie de otet balsamic


Presara sare si piper peste bucatile de pui, apoi pune-le la prajit pe un gratar uns cu ulei.

Separat, pregateste o reductie de otet balsamic, lasand otetul sa fiarba la foc mic circa 10 minute.

Pe un platou, asaza bucatile de piept de pui rumenite, iar peste acestea pune alternativ cate-o felie de mozzarella, rosie si frunza de busuioc.

Stropeste preparatul cu reductie de otet balsamic.


Cum se serveste caprese de pui cu reductie de otet balsamic


Serveste preparatul cald.

Sursa foto: addapinch.com

  •   2012-10-26
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii