Carnatii cu ciuperci, masline si oregano sunt ideali in zilele racoroase de toamna. Langa o portie calda de piure de cartofi, reprezinta o mancare cremoasa, calda si aromata.


Ingrediente pentru carnatii cu ciuperci, masline si oregano

 

  • 450 grame carnati
  • 10 ml ulei
  • 10 grame oregano uscat
  • 2 catei de usturoi
  • 400 grame rosii cherry taiate pe jumatate
  • 200 ml supa de vita
  • 100 grame masline
  • 500 grame ciuperci feliate


Cum se prepara carnatii cu ciuperci, masline si oregano


Taie carnatii in bucati. Incinge uleiul si adauga carnatii. Lasa pe foc timp de 5 minute, pana devin aurii pe toate partile.

Adauga oregano si usturoi, lasa pe foc timp de 1 minute, dupa care adauga rosiile, supa, maslinele si ciupercile.

Lasa pe foc timp de 15 minute, pana cand sosul s-a inchegat putin iar carnatii sunt bine facuti.


Cum se servesc carnatii cu ciuperci, masline si oregano


Carnatii cu ciuperci, masline si oregano se servesc cu piure de cartofi sau paste.

  •   2012-10-29
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii