Cartofii Boulangere sunt potriviti ca garnitura pentru preparatele din carne si fripturile la gratar. Se prepara repede si au un gust foarte bun si aromat.


Ingrediente pentru cartofi Boulangere


Cum se prepara cartofii Boulangere


Fierbe supa de pui si adauga cimbrul, rozmarinul si 3 catei de usturoi zdrobiti. Lasa sa fiarba cateva minute. Lasa sa se raceasca cateva minute.

Intr-o tigaie adauga uleiul de masline si caleste ceapa si restul de usturoi. Intr-o tava aseaza ceapa calita, peste ceapa cartofii feliati si repeta, pana ingredientele se termina. Asezoneaza cu sare si piper.

Toarna apoi supa de pui, dupa ce indepartezi toate ierburile. Deasupra stropeste cu putin ulei de masline.

Da tava la cuptor pentru 30 de minute.


Cum se servesc cartofii Boulangere


Cartofii Boulangere se servesc ca atare sau la diverse fripturi si preparate din carne.
 

  •   2012-01-31
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii