Feluri principale

#culinar #reteta #cascaval #sunca #cartofi

Cartofi cu sunca si cascaval

Cartofii cu sunca si cascaval la cuptor sunt o gustare rapida, delicioasa si satioasa.

 

De ce ingrediente ai nevoie:

  • 7 cartofi
  • O roata mica de cascaval
  • 10 felii de sunca presata
  • Sare
  • Ulei (pentru uns tava)
  • Cateva frunze de patrunjel proaspat.

Cum se prepara:

  • Cartofii se curata, se spala, se taie in doua bucati egale si se pun la fiert in apa cu sare.
  • Intre timp se taie sunca in bucatele mici, iar cascavalul se da pe razatoare .
  • Cand sunt aproape fierti, cartofii se scot pe o farfurie, iar peste ei se presoara cascaval din belsug si bucatele de sunca presata.
  • Cartofii se pun intr-o tava unsa cu putin ulei si se baga la cuptor pentru 10 – 15 minute.
  • La final, se presara deasupra patrunjel proaspat.

Cum se servesc:

  • Cartofii cu sunca si cascaval se servesc calzi.

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete