Cartofii cu sunca si cascaval la cuptor sunt o gustare rapida, delicioasa si satioasa.

 

De ce ingrediente ai nevoie:

  • 7 cartofi
  • O roata mica de cascaval
  • 10 felii de sunca presata
  • Sare
  • Ulei (pentru uns tava)
  • Cateva frunze de patrunjel proaspat.

Cum se prepara:

  • Cartofii se curata, se spala, se taie in doua bucati egale si se pun la fiert in apa cu sare.
  • Intre timp se taie sunca in bucatele mici, iar cascavalul se da pe razatoare .
  • Cand sunt aproape fierti, cartofii se scot pe o farfurie, iar peste ei se presoara cascaval din belsug si bucatele de sunca presata.
  • Cartofii se pun intr-o tava unsa cu putin ulei si se baga la cuptor pentru 10 – 15 minute.
  • La final, se presara deasupra patrunjel proaspat.

Cum se servesc:

  • Cartofii cu sunca si cascaval se servesc calzi.

 

 

 

  •   2009-10-05
  •  

Articol scris de

Ana-Maria Dragota

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.