Cartofii la cuptor cu ghimbir sunt foarte aromati si pot fi serviti ca garnitura, langa diverse preparate.
Ingrediente pentru cartofi la cuptor cu ghimbir
1/2 kg cartofi albi
2 linguri ulei
1/2 lingurita pudra de usturoi
1/2 lingurita pudra de ghimbir
1 ardei iute
sare
piper
verdeata proaspata
Cum se prepara cartofi la cuptor cu ghimbir
Spala cartofii bine, apoi pune-i la fiert in apa cu sare, circa 25 de minute. Scurge cartofii de apa, curata-i de coaja si lasa-i la racit.
Taie cartofii cubulete, aseaza-i intr-o tava termorezistenta, stropeste-i cu ulei si condimenteaza-i cu sare, piper, ghimbir si usturoi.
Lasa cartofii la cuptor pana se rumenesc frumos,circa 30 de minute.
Cu 5 minute inainte de a-i scoate din cuptor, adauga si ardeiul iute, tocat felii foarte subtiri.
Cum se servesc cartofi cu ghimbir
Serveste cartofii calzi, cu verdeata deasupra.
Sursa foto: peaskitchen.com
#cartofi # retete cartofi # cartofi la cuptor
Cartofi la cuptor cu ghimbir
Cartofi la cuptor cu ghimbir Cartofii la cuptor cu ghimbir sunt foarte aromati si pot fi serviti ca garnitura, langa diverse preparate.- 2012-08-17 2012-08-17
Articole din mancare
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului