Cartofii prajiti sunt apreciati de intreaga lume, insa pe cat sunt de gustosi pe atat sunt de nesanatosi. Daca vrei sa te bucuri in continuare de gustul delicios al acestora ii poti prepara fara ulei. Iata cat este de simplu!

 

Curata cartofii de coaja si taie-i ca pentru prajit. Spala-i bine in mai multe jeturi de apa (pana cand apa iese curata) apoi lasa-i sa stea intr-un vas cu apa rece timp de 10-15 minute.

Strecoara-i bine si scoate-i pe un servet de hartie. Incearca sa absorbi cat de multa apa poti.

Adauga apoi cartofii intr-un steamer si gateste-i la abur pana incep sa se inmoaie usor. Lasa-i apoi sa se raceasca la temperatura camerei si adauga-i intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Asezoneaza cartofii cu sare si piper si pune-i in cuptor. Lasa-i sa se coaca pana se rumesc si devin crocanti la suprafata.

Serveste-i imediat, cu parmezan pe deasupra!

Sursa foto: pinterest.com

  •   2017-09-05
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andreea Grecu

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii