Ingrediente pentru cartofii vulcan
(pentru patru portii)
- 4 cartofi copti
- 12 felii de bacon
- braza cheddar rasa
- sunca presata, taiata cubulete
- sos barbeque
- ceapa verde
Cum se prepara cartofii vulcan
Taie capetele cartofilor, apoi, la unul dintre capete, scobeste cartofii, insa ai grija sa lasi partea de jos nescobita, astfel incat sa ii poti umple.
Inveleste apoi cartofii in bacon si, pentru a nu se desface, fixeaza baconul cu scobitori.
Umple apoi cartofii cu un strat de branza, unul de sunca si inca unul de branza.
Coace totul timp de 30-40 de minute, in cuptorul incins la 180oC. Unge apoi cartofii cu sos barbeque.
Cum se servesc cartofii vulcan
Asaza cartofii pe un platou si, inainte de a-i servi, presara pe deasupra ceapa verde. Merg de minune alaturi de un pahar de vin demisec.
Sursa foto: kitchendivas.com