Pentru cei care sunt vegetarieni si pentru cei carora le plac burgerii fara carne se pot pregati cheeseburgeri deliciosi, cu ciuperci, branza si rucola.
 

Ingrediente pentru cheeseburger vegetarian cu ciuperci
 

  • 2 lingurite ulei de masline
  • 4 palarii de ciuperci mari
  • ¼ lingurita sare
  • ¼ lingurita piper negru macinat
  • 1 lingura usturoi uscat
  • ¼ cana branza gorgonzola
  • 3 linguri maioneza
  • 4 chifle pentru burgeri
  • 2 cani rucola taiata
  • ½ cana ardei copt.
     

Cum se prepara cheeseburgerul vegetarian cu ciuperci
 

Incinge uleiul intr-o tigaie, la foc mediu. Pune ciupercile si adauga sare si piper. Soteaza legumele cam 4 minute, apoi adauga usturoiul si soteaza-le jumatate de minut. Ia apoi tigaia de pe foc.

Pune intr-un castron branza si maioneza si amesteca bine. Unge fiecare jumatate de chifla cu compozitia de maioneza, apoi pune jumatate de lingura de rucola si apoi 2 linguri de ardei copt. Adauga o palarie de ciuperca si pune cealalta jumatate de chifla.
 

Cum se serveste cheeseburgerul vegetarian cu ciuperci
 

Se serveste imediat.

  •   2011-06-27
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii