Feluri principale

#ton dieta #retete dieta #retete ton

Chef Liviu Balint: Da TONul unei veri fara diete

Daca iti infometezi organismul doar pentru a arata bine la plaja, ia in calcul si faptul ca efectele vor fi de scurta durata. Corpul tau are nevoie de un anumit numar de calorii, in functie de activitatile tale. Nu trebuie sa te infometezi, trebuie doar sa combini inteligent alimentele. E simplu: daca iarna ai nevoie de alimente mai consistente, vara ai nevoie de alimente mai usoare.

Tonul, de exemplu, este alimentul care nu ar trebui sa iti lipseasca din meniul de sezon. Are un aport caloric echilibrat. Contine nutrienti esentiali pentru organism. Il digeri mai usor decat ai digera carnea rosie si, totusi, iti furnizeaza energia necesara organismului pentru o functionare in parametrii normali.

O salata simpla, cu paste reci si ton iti poate servi drept pranz sau chiar cina. Fie ca optezi pentru Eva Ton bucati in ulei de masline sau alegi Eva Ton maruntit in suc propriu, nu ai nevoie decat de cateva minute pentru preparare. Fierbi pastele, le racesti si le amesteci cu tonul, adaugand cateva rosii cherry, o ceapa verde si cateva masline verzi. Lamaia este optionala. Si iata cum in 10 minute poti sa gatesti o reteta perfecta din punct de vedere nutritional!

Iti vei lua aportul de carbohidrati din paste, doza de energie din Eva Ton bucati in ulei de masline si antioxidantii din ceapa verde si rosiile cherry. Ai vazut? Cu doar cateva ingrediente extrem de la indemana, poti pune pe picioare o dieta hranitoare, usoara si care nu te infometeaza.

Tine minte: silueta de vara se construieste mai intai in bucatarie!

Chef Liviu Balint

  •   2017-07-21
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Chef Liviu Balint

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii