Feluri principale

#chifle #oua #unt

Chifle umplute

Pentru un mic dejun delicios si foarte aspectuos, incearca o reteta de umplute. Preparatul se face usor si poti varia compozitia in functie de ingredientele pe care le ai in casa.

Ingrediente pentru chifle umplute
 

  • 10 chifle
  • 10 oua
  • 100 gr unt
  • sare si piper dupa gust
     

Cum se prepara chiflele umplute
 

Se taie “un capac” la fiecare chifla, apoi se scobeste miezul chiflei astfel incat cavitatea ei sa fie goala. Apoi chiflele se ung cu unt in interior si pe capac. Se sparge cate un ou in fiecare chifla si se adauga sare si piper.

In loc de oua se pot folosi alte ingrediente pe care le ai prin casa: varza, felii de cartof fiert pentru umplutura , ceapa si branza rasa etc.

Ouale se pun la cuptor pentru 10-15 minute, intr-o tava, la 100 grade Celsius.
 

Cum se servesc chiflele umplute
 

Se servesc cu de tomate sau cu branza rasa.
 

  •   2011-01-04
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii