Feluri principale

#miel #retete #carne de miel #coasta de miel

Coaste de miel cu pesto

Coastele de miel cu pesto sunt savuroase, suculente si usor de preparat. Sunt ideale pentru masa de Paste. Se servesc calde, cu diverse garnituri de legume si salate.

Ingrediente pentru coastele de miel cu pesto


400 grame menta proaspata
100 grame nuci
50 grame parmezan ras
50 ml ulei de masline
40 ml suc de lamaie
1 kg coaste de miel
sare
piper.

Cum se prepara coastele de miel cu pesto

Incinge cuptorul la 200 de grade. Intr-un blender amesteca menta cu nucile, parmezanul, sarea si piperul. Amesteca bine pana obtii un piure fin. Adauga treptat si uleiul de masline si amesteca bine. Adauga apoi si sucul de lamaie, amestecand continuuu.

Asezoneaza costele de miel cu sare si piper. Incinge o lingura de ulei si apoi toarna peste coastele de miel. Aseaza coastele de miel intr-o tava si da la cuptor pentru 30 - 40 de minute. Lasa apoi sa se odihneasca timp de 10 minute.

Cand s-a mai racit, unge cu sosul pesto.

Cum se servesc coastele de miel cu pesto

Coastele de miel cu pesto se servesc ca atare, cu diverse garnituri din legume si salate.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului