Coastele de miel cu pesto sunt savuroase, suculente si usor de preparat. Sunt ideale pentru masa de Paste. Se servesc calde, cu diverse garnituri de legume si salate.

Ingrediente pentru coastele de miel cu pesto


400 grame menta proaspata
100 grame nuci
50 grame parmezan ras
50 ml ulei de masline
40 ml suc de lamaie
1 kg coaste de miel
sare
piper.

Cum se prepara coastele de miel cu pesto

Incinge cuptorul la 200 de grade. Intr-un blender amesteca menta cu nucile, parmezanul, sarea si piperul. Amesteca bine pana obtii un piure fin. Adauga treptat si uleiul de masline si amesteca bine. Adauga apoi si sucul de lamaie, amestecand continuuu.

Asezoneaza costele de miel cu sare si piper. Incinge o lingura de ulei si apoi toarna peste coastele de miel. Aseaza coastele de miel intr-o tava si da la cuptor pentru 30 - 40 de minute. Lasa apoi sa se odihneasca timp de 10 minute.

Cand s-a mai racit, unge cu sosul pesto.

Cum se servesc coastele de miel cu pesto

Coastele de miel cu pesto se servesc ca atare, cu diverse garnituri din legume si salate.
 

  •   2012-04-06
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.