Costele de porc dulci - acrisoare sunt foarte gustoase si aromate. Trebuie insa sa le lasi foarte mult timp la cuptor. Le poti prepara de dimineata, iar pana la ora cinei vei avea un preparat satios si aromat.


Ingrediente pentru coastele de porc dulci - acrisoare

 


Cum se prepara coastele de porc dulci - acrisoare


Intr-o cratita amesteca ketchup-ul cu zaharul, otetul, mustarul, sarea si piperul. Adauga si coastele si amesteca totul bine.

Aseaza apoi coastele pe un singur rand. Acopera cratita si da la cuptor, la foc mic, pentru 6 ore.


Cum se servesc coatele de porc dulci - acrisoare


Coastele de porc dulci - acrisoare se servesc cu piure de legume sau alte garnituri din legume.
 

  •   2012-02-01
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii