Conopida coapta cu usturoi este o mancare usoara, parfumata si foarte sanatoasa. Poate fi pregatita in 30-40 de minue, iar ingredientele sunt simple si usor de procurat.

Ingrediente pentru conopida coapta cu usturoi
 

  • 2 linguri usturoi zdrobit
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 conopida mare
  • 1/3 cana parmezan ras
  • 1 lingura patrunjel proaspat, tocat
  • sare si piper dupa gust
     

Cum se prepara conopida coapta cu usturoi
 

Incalzeste cuptorul al 200 grade Celsius. Unge bine cratita pe care o vei pune in cuptor. Intr-un recipient, amesteca bine uleiul, usturoiul si conopida. Adauga apoi sare si piper dupa gust. Pune compozitia in cratita. Lasa totul la cuptor cam 25 de minute, amestecand cel putin o data, dupa primele 10 minute.

Inainte sa scoti din cuptor, presara parmezanul si patrunjelul .
 

Cum se serveste conopida coapta cu usturoi
 

Se serveste calda.
 

  •   2010-11-03
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii