Conopida la cuptor cu branza si sunca este ideala pentru cina. Este o mancare usoara, se pregateste rapid, dar contine si foarte multe vitamine.
Ingrediente pentru conopida la cuptor cu branza si sunca:
- 100 g branza de vaci
- 270 ml smantana
- 3 conopide medii
- 1 catel de usturoi
- 100 g sunca
- 120 g paine
- 1 lingura de oregano
Cum se prepara conopida la cuptor cu branza si sunca:
Pune mai intai la fiert smantana si usturoiul, pentru aproximativ 10 minute. Separat, fierbe conopida cu putina sare pentru circa 7 minute, pana cand se inmoaie putin. Scurge-o bine de apa, apoi asaz-o intr-un vas de iena. Toarna peste conopida smantana, branza, sunca, painea faramitata si oregano, apoi da vasul la cuptor pentru aproximativ 20 de minute.
Cum se serveste conopida la cuptor cu branza si sunca:
Conopida la cuptor cu branza si sunca se serveste calda, simpla sau presarata cu putina verdeata.
Sursa foto: channel4.com