conopida la cuptor cu parmezan este un preparat gustos pe care il poti face cu orice ocazie. Conopida poate fi servita ca o gustare sau pe post de garnitura, insotind diverse fripturi.


Ingrediente pentru conopida la cuptor

 


Cum se prepara conopida la cuptor


Incinge cuptorul la 280 grade Celsius. Pune conopida intr-o tava pentru cuptor, stropeste cu ulei de masline si asezoneaza cu sare, piper, usturoi si suc de lamaie. Baga tava in cuptor pentru 15 minute, amestecand din cand in cand.


Cum se serveste conopida la cuptor


Se serveste calda, cu parmezan ras si cu arpagic presarate pe deasupra.

Sursa foto: greengiantfresh.com
 

  •   2011-11-14
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii