Feluri principale

#retete #ciuperci #cotlet # cotlet de porc # cotlet de porc cu ciuperci

Cotlete de porc cu ciuperci

Cotletele de porc cu ciuperci sunt foarte gustoase si savuroase. Se prepara foarte repede si sunt ideale pentru mesele in familie. Se servesc stropite cu otet balsamic. Mai poti adauga si putin patrunjel tocat.

Ingrediente pentru cotletele de porc cu ciuperci

4 cotlete de proc

ulei de masline

2 catei de usturoi

rozmarin

300 grame ciuperci

otet balsamic.

Cum se prepara cotletele de porc cu ciuperci

Intr-un bol amesteca cotletele de porc cu ulei de masline, usturoi zdrobit si rozmarin. Lasa la marinat timp de 15 minute .

Incinge o tigaie cu ulei de masline si adauga cotletele de porc. Lasa la prajit timp de 5 minute pe fiecare parte.

Scoate cotletele din tigaie si scurge-le bine. In tigaie mai adauga putin ulei de masline si caleste ciupercile timp de 5 - 10 minute.

Aseaza apoi ciupercile intr-o farfurie, alaturi de cotletul de porc.

Cum se servesc cotletele de porc cu ciuperci

Cotletele de porc cu ciuperci se servesc cu putin otet balsamic pe deasupra.
 

Foto: simplyrecipes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete