Cotletele de porc cu ciuperci sunt foarte gustoase si savuroase. Se prepara foarte repede si sunt ideale pentru mesele in familie. Se servesc stropite cu otet balsamic. Mai poti adauga si putin patrunjel tocat.

Ingrediente pentru cotletele de porc cu ciuperci

4 cotlete de proc

ulei de masline

2 catei de usturoi

rozmarin

300 grame ciuperci

otet balsamic.

Cum se prepara cotletele de porc cu ciuperci

Intr-un bol amesteca cotletele de porc cu ulei de masline, usturoi zdrobit si rozmarin. Lasa la marinat timp de 15 minute .

Incinge o tigaie cu ulei de masline si adauga cotletele de porc. Lasa la prajit timp de 5 minute pe fiecare parte.

Scoate cotletele din tigaie si scurge-le bine. In tigaie mai adauga putin ulei de masline si caleste ciupercile timp de 5 - 10 minute.

Aseaza apoi ciupercile intr-o farfurie, alaturi de cotletul de porc.

Cum se servesc cotletele de porc cu ciuperci

Cotletele de porc cu ciuperci se servesc cu putin otet balsamic pe deasupra.
 

Foto: simplyrecipes.com

  •   2012-03-06
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii