Cotletele de porc cu mere si scortisoara sunt un preparat foarte gustos si aspectuos, potrivit pentru zilele reci, dar si pentru mesele festive.
 

Ingrediente pentru cotlete de porc cu mere si scortisoara
 

  • 4 cotlete de porc
  • 2 linguri unt
  • 3 linguri zahar brun
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 1/2 lingurita nucsoara macinata
  • 1/4 lingurita sare
  • 4 mere, feliate
  • 2 linguri nuci taiate.
     

Cum se prepara cotletele de porc cu mere si scortisoara
 

Pune 1 lingura de unt intr-o tigaie si prajeste cotletele de porc 5 minute pe fiecare parte. Scoate-le din tigaie si pune-le intr-o cratita acoperita, sa se pastreze calde.

Amesteca intr-un recipient zaharul cu scortisoara, nucsoara si sarea. Adauga merele si nucile, precum si untul ramas in tigaia in care ai prajit carnea. Amesteca si lasa pe foc pana cand merele s-au inmuiat.
 

Cum se servesc cotletele de porc cu mere si scortisoara
 

Cotletele se servesc cu sos de mere turnat pe deasupra.
 

Sursa foto: food.com
 

  •   2011-09-27
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii