Feluri principale

#retete # cotlet de porc #ierburi aromate #cotlete

Cotlete de porc in crusta de ierburi aromate

Cotletele de porc in crusta de ierburi aromate sunt foarte gustoase si aromate. Sunt ideale pentru o masa in familie . Se prepara repede si se servesc cu numeroase garnituri din legume.

Ingrediente pentru cotletele de porc in crusta de ierburi aromate

10 ml ulei de masline

4 cotlete de porc

50 grame gem de caise

70 grame pesmet

patrunjel tocat

rozmarin

menta

100 ml supa de pui.

Cum se prepara cotletele de porc in crusta de ierburi aromate

Incinge cuptorul la 200 de grade. Incinge uleiul intr-o tigaie si adauga cotletele de porc. Lasa-le pe foc timp de 2 - 3 minute pe fiecare parte. Aseaza apoi cotletele intr-o tava ceramica.

Unge coteletele cu gemul de caise. Intr-un bol amesteca pesmetul cu patrunjelul, rozmarinul si menta si presara peste cotlete. Toarna in tava si supa de pui.

Da tava la cuptor pentru 20 - 30 de minute.

Cum se servesc cotletele de porc in crusta de ierburi aromate

Cotlete de porc in crusta de ierburi aromate se servesc cu diverse garnituri din legume. Pe deasupra stropeste cu sosul care s-a lasat in tava.
 

  •   2012-03-07
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.