Cotletele de porc in crusta de parmezansun sunt usor de preparat si foarte gustoase. Sunt ideale pentru momentele in care ai multi invitati. Le poti servi cu diverse garnituri din legume.

Ingrediente pentru cotlete de porc in crusta de parmezan

3 cotlete de porc

1 ou batut

200 grame pesmet

50 grame parmezan ras

sare

piper.

Cum se prepara cotletele de porc in crusta de parmezan

Incinge cuptorul la 180 de grade. Tapeteaza o tava cu folie de aluminiu si stropeste cu putin ulei de masline .

Intr-un bol amesteca pesmetul cu parmezanul ras. Inmoaie cotletele prin oul batut si apoi tavaleste prin amestecul de pesmet si parmezan. Aseaza cotletele pe tava si asezoneaza cu sare si piper.

Da tava la cuptor pentru 30 - 40 de minute. Cand este gata scoate de la cuptor si lasa sa se raceasca timp de 5 minute inainte de a servi.

Cum se servesc cotletele de porc in crusta de parmezan

Cotletele de porc in crusta de parmezan se servesc cu diverse garnituri din legume.
 

  •   2012-02-10
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.