Cotletele de porc la tigaie cu sos Pebre si avocado sunt o mancare exotica rapida, bogata in miresme si arome, perfecta pentru un rasfat de vara.

Ingrediente pentru cotletele de porc la tigaie cu sos Pebre si avocado

Pentru sosul Pebre (un fel de salsa):
 

  • 1 rosie decojita si maruntita
  • 1/2 ceapa tocata
  • 2 linguri otet de vin rosu
  • 2 linguri coriandru proaspat tocat
  • 2 linguri de jalapeno pisat sau piper serrano
  • 1 catel de usturoi
  • 1/4 lingurita sare


Pentru friptura:
 

  • 4 cotlete de porc
  • 3/4 lingurita paprika
  • 3/4 lingurita chimen
  • 3/4 lingurita oregano uscat
  • 3-4 lingurita sare
  • 2 linguri ulei de canola
  • 2 bucati avocado

 

Cum se prepara cotletele de porc la tigaie cu sos Pebre si avocado

Pentru sosul Pebre, amesteca bine intr-un bol ceapa, coriandrul, rosia, piperul, otetul, usturoiul si sarea.
Marineaza cotletele 1-2 zile, intr-un amestec de mirodenii format din paprika, chimen, oregano, sare si piper si trage-le apoi in tigaia de teflon preincinsa, in care pui un strop de ulei.

Avocado se paseaza pana devine pasta si se amesteca cu putina sare.

Cum se servesc cotletele de porc la tigaie cu sos Pebre si avocado

Cotletele se servesc cu sosul Pebre deasupra si cu pasta de avocado langa, intr-un mic bol.

Sursa foto: everydaypaleo.com

  •   2013-07-05
  •  

Articol scris de

Ana Ionescu

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.