Feluri principale

#couscous #stafide #unt #scortisoara

Couscous cu stafide

Couscousul este un ingredient din Nordul Africii, care astazi este utilizat in bucatarii din toata lumea, precum Spania, Grecia sau Franta. Foloseste-l la preparatele din carne, legume sau ambele, atunci cand ai nevoie de o garnitura deosebita. Este foarte gustos si totodata un preparat usor, pe placul tuturor.

Ingrediente pentru cu
 

Cum se prepara couscousul cu stafide
 

Pune intr-o tigaie supa de pui, stafidele, scortisoara, nucsoara si untul. Lasa compozitia sa fiarba cam 2 minute, la foc iute. Apoi adauga couscousul, acopera cu un capac mancarea si ia-o de pe foc. Lasa-o sa stea astfel 5 minute.
 

Cum se serveste couscousul cu stafide
 

Amesteca couscousul cu o furculita. Apoi serveste-l imediat, alaturi de pui, legume etc.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului