Crema de anghinare este un aperitiv delicios, usor de preparat, ideal pentru mesele cu multi invitati. Este ideala alaturi de salata verde si paine prajita.


Ingrediente pentru crema de anghinare

  • 500 grame anghinare din conserva
  • 400 grame parmezan ras
  • 200 grame maioneza
  • sare
  • piper


Cum se prepara crema de anghinare

Pentru acest preparat ai nevoie de anghinare conservata in apa, nu in ulei. Dupa ce desfaci conserva, scurge bine anghinarea de apa si toac-o marunt.

Amesteca intr-un bol anghinarea tocata cu parmezanul ras si maioneza. Da la cuptorul incins pentru 5 minute. Amesteca sosul din in cand in cand, astfel incat sa se incalzeasca uniform.

Scoate de la cuptor si asezoneaza cu sare si piper.


Cum se serveste crema de anghinare

Crema de anghinare se serveste cu paine prajita, biscuiti digestivi sau salata verde.

Sursa foto: simplyrecipes.com

  •   2013-01-16
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.