Crema de anghinare este un aperitiv delicios, usor de preparat, ideal pentru mesele cu multi invitati. Este ideala alaturi de salata verde si paine prajita.


Ingrediente pentru crema de anghinare

  • 500 grame anghinare din conserva
  • 400 grame parmezan ras
  • 200 grame maioneza
  • sare
  • piper


Cum se prepara crema de anghinare

Pentru acest preparat ai nevoie de anghinare conservata in apa, nu in ulei. Dupa ce desfaci conserva, scurge bine anghinarea de apa si toac-o marunt.

Amesteca intr-un bol anghinarea tocata cu parmezanul ras si maioneza. Da la cuptorul incins pentru 5 minute. Amesteca sosul din in cand in cand, astfel incat sa se incalzeasca uniform.

Scoate de la cuptor si asezoneaza cu sare si piper.


Cum se serveste crema de anghinare

Crema de anghinare se serveste cu paine prajita, biscuiti digestivi sau salata verde.

Sursa foto: simplyrecipes.com

  •   2013-01-16
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii