Crevetii la cuptor cu rosii si branza se prepara rapid si sunt foarte gustosi si aromati. Sunt ideali pentru mesele de weekend in doi.

Ingrediente pentru crevetii la cuptor cu rosii si branza


12 creveti mari
10 grame unt
1 ceapa tocata
1 catel de usturoi tocat
100 grame cascaval
10 grame pasta de tomate
100 ml vin alb
2 rosii
1 foaie de dafin.

Cum se prepara crevetii la cuptor cu rosii si branza

Intr-o tigaie incinge untul si caleste ceapa si usturoiul. Intr-un bol, toarna apa clocotita peste rosii si lasa asa timp de cateva minute. Indeparteaza apoi coaja si toaca rosiile marunt.

Peste ceapa calita adauga pasta de tomate si crevetii si lasa pe foc pana cand acestia devin roz. Adauga apoi vinul si foaia de dafin si lasa pe foc pana fierbe.

Asezoneaza cu sare si piper, adauga rosiile si mai lasa pe foc timp de 10 minute. Toarna totul intr-o tava, presara pe deasupra cascavalul si da la cuptor pentru 10 minute.

Cum se servesc crevetii la cuptor cu rosii si branza

Crevetii la cuptor cu rosii si branza se servesc ca atare.
 

  •   2012-08-30
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii