Crevetii la cuptor cu sos de tomate si feta sunt un preparat foarte gustos, aromat si usor de gatit. Sunt ideali pentru serile in familie. Se poate servi ca atare sau cu paine crocanta, paste sau orez.

Ingrediente pentru crevetii la cuptor cu sos de tomate si feta


10 ml ulei de masline
1 ceapa tocata
2 catei de usturoi
600 grame rosii tocate
1 legatura patrunjel tocat
marar tocat
500 grame creveti
150 grame feta
sare
piper.

Cum se prepara crevetii la cuptor cu sos de tomate si feta

Incinge cuptorul la 200 de grade. Intr-o cratita mare incinge uleiul. Adauga ceapa si caleste pana cand devine translucida. Adauga apoi si usturoiul si lasa 1 minut.

Peste ceapa si usturoi adauga si rosiile si lasa pe foc pana da in clocot. Da focul mai mic si mai lasa 10 minute. Ia tigaia de pe foc si adauga patrunjelul, mararul, crevetiii si feta. Asezoneaza cu sare si piper.

Da cratita la cuptor, pentru 15 minute.

Cum se servesc crevetii la cuptor cu sos de tomate si feta

Crevetii la cuptor cu sos de tomate si feta se servesc cu paine taraneasca. Ii mai poti servi si cu paste sau orez.
 

  •   2012-05-04
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.