Crevetii la cuptor cu sos de tomate si feta sunt un preparat foarte gustos, aromat si usor de gatit. Sunt ideali pentru serile in familie. Se poate servi ca atare sau cu paine crocanta, paste sau orez.

Ingrediente pentru crevetii la cuptor cu sos de tomate si feta


10 ml ulei de masline
1 ceapa tocata
2 catei de usturoi
600 grame rosii tocate
1 legatura patrunjel tocat
marar tocat
500 grame creveti
150 grame feta
sare
piper.

Cum se prepara crevetii la cuptor cu sos de tomate si feta

Incinge cuptorul la 200 de grade. Intr-o cratita mare incinge uleiul. Adauga ceapa si caleste pana cand devine translucida. Adauga apoi si usturoiul si lasa 1 minut.

Peste ceapa si usturoi adauga si rosiile si lasa pe foc pana da in clocot. Da focul mai mic si mai lasa 10 minute. Ia tigaia de pe foc si adauga patrunjelul, mararul, crevetiii si feta. Asezoneaza cu sare si piper.

Da cratita la cuptor, pentru 15 minute.

Cum se servesc crevetii la cuptor cu sos de tomate si feta

Crevetii la cuptor cu sos de tomate si feta se servesc cu paine taraneasca. Ii mai poti servi si cu paste sau orez.
 

  •   2012-05-04
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii