Daca vrei sa pregatesti un pranz delicios, insa nu ai prea mult timp la dispozitie, alege niste creveti prajiti cu sos de maioneza. Se pregatesc usor si sunt savurosi.

Ingrediente pentru crevetii cu sos de maioneza:
 

  • 1/2 cana de faina
  • 1 lingurita si un sfert de condimente
  • 1/8 lingurita de sare
  • 1/4 ceasca de lapte degresat
  • 3/4 cana de pesmet
  • 1 kg de creveti decojiti
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 2 linguri de maioneza
  • 1 lingurita de sos Worcestershire
  • 1/2 lingurita de sos iute

 

Cum se prepara crevetii cu sos de maioneza:

Amesteca faina cu o lingura de condimente si sarea intr-un vas mai mare. Toarna si laptele peste ele si trece crevetii prin acest amestec, apoi prin pesmet.

Incinge uleiul de masline intr-o tigaie mai mare si rumeneste crevetii cate 2 minute pe fiecare parte.

Combina maioneza cu restul de condimente, cu sosul Worcestershire si sosul iute si amesteca-le bine.

Cum se servesc crevetii prajiti cu sos de maioneza:

Crevetii prajiti se servesc calzi, cu o lingurita de sos si garnitura de legume.

Sursa foto: myrecipes.com

  •   2013-07-04
  •  

Articol scris de

Ana Ionescu

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.