Feluri principale

#migdale #morcovi #ceapa #curcan #telina

Curcan cu migdale

Curcanul cu migdale este un preparat usor de realizat si foarte gustos. Este potrivit pentru mesele cu multi invitati. Acest preparat nu necesita cheltuieli majore, deoarece il poti pregati cu legumele pe care le ai prin frigider. Se serveste cald, cu orez fiert .
 

Ingrediente pentru curcan cu migdale
 

 

Cum se prepara curcanul cu migdale
 

Intr-un bol amesteca amidonul cu supa de pui , apa, sosul de soia, zaharul, sarea si piperul. Intr-o tigaie mare prajeste carnea de curcan in ulei de masline.

Cand carnea este prajita, ia-o de pe foc. In aceeasi tigaie caleste telina, morcovul, ceapa, ciupercile, ceapa verde si usturoiul, timp de 5 - 10 minute. Adauga carnea de curcan si amesteca bine.

Toarna si supa de pui. Lasa pe foc pana da in clocot. Da apoi focul mai mic si mai lasa la fiert cateva minute pana cand sosul se intareste.
 

Cum se serveste curcanul cu migdale
 

Aseaza mancarea pe un platou. Presara deasupra migdalele prajite. Serveste cu orez fiert.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete